Karaktärerna

 

Jag har kommit på mig själv att jag inte har typ.. gett så mycket detaljer om typ själva karaktärerna. I det här fallet, Felicia och Fanny. Så jag tänkte göra det nu, så ni har typ en grund att bygga upp en bild om dem. Om ni förstår hur jag menar? 
 
 
Felicia

Hon har långt mellanbrunt hår med ljusa och mörka slingor. Hennes halv tjocka hår går ungefär till midjan. Precis ovanför troskanten. Hon har kristall blåa ögon, precis som Niall. 
Felicia har en stil mellan pojkflicka och flickstil. Hon skippar hela grejen med blusar och Johnny Bulls. Hon kör istället på t ex blåa jeans, rumplångt urringat knall gult linne och VANS. Hon sminkar sig aldrig, hon går så ofta hon kan naturlig, eftersom hon tycker det är onödigt att sminka sig.
Hon kan ha klänning ibland, men det är isåfall bara på speciella tillfällen eller kanske någon gång under sommaren när det är varmt. Resten av sommar perioden kör hon på shorts och enkla, luftiga tröjor. 
Hon gillar att ha sitt hår utsläppt, annars har hon det i en toffs. Efter hon duschat så låter hon det lufttorka eller sätter det i en fläta, vilket hon gör varje kväll också, så att det blir naturligt lockigt.
Hon älskar att dansa, spela fotboll och musik. Hon är en väldigt glad och sprallig tjej, därför gillar hon att göra saker där man håller igång. Och att pranka med personer. Hon är väldigt öppen och har lätt att skaffa en 'connection' ihop med nya människor.
Hennes föräldrar är från Spanien så hon pratar ofta spanska med sin familj och det är hon helt okej med. Även om hon själv är hel svensk älskar hon det spanska språket.
 
I musiken ser hon inte bara upp till 1D. Hon är också väldigt beroende av Ed Sheeran, Olly Murs och Coldplay. Hon gillar också Laleh, Melissa Horn, Markus Krunegård i Svenskmusik. Hon gillar avslappnad musik för det får henne att vara lugn och får henne in i hennes tanke bubblor. Det får henne också att påminna sig själv hur viktigt det är att leva livet. No regrets. 
 
 
Fanny

Hon har mellan brunt hår som går lite nedanför axlarna. Hon har grön, bruna ögon och lite ljusa fräknar. Dem syns inte alls mycket utan dem är väldigt ljusa. 
Fanny gillar också att spela fotboll och hon älskar musik. Hon spelar väldigt bra gitarr och hon är nästan som ett proffs med studio grejer. Iallafall att spela in och fixa lite med musiken via hennes Mac. 
Hennes stil är inte heller så tjejig. Hon går helst runt i mjukis hela dagarna om det nu var så. Annars är det oftast bara ett par tajta jeans och någon enkel tröja. Hon sminkar sig inte så mycket på vardagar, bara lite puder ifall hon tycker hon ser blek ut. På fester så har hon mer rockstil ungefär och då kan det hända att hon sminkar sig. Hon har helst sitt hår utsläppt i enkelt platt. 
Fanny gillar ungefär samma musik som Felicia men hon har inget emot t ex Swedish House Maffia eller Skrillex. 
Hon är precis som Felicia, en glad och sprallig tjej när man väl lärt känna henne.I början när hon lär känna en ny person kan hon vara lite smått blyg. Iallafall när hon är själv. Hon brukar känna sig mera avslappnad när hon är med Felicia, för att hon är raka motsatsen
Gillar att leva lifet fullt ut och no regrets. Hon gillar att pranka med vänner och familj.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej, jag hoppas ni fått en mer bild av tjejerna nu. Jag måste sticka, har lite bråttom så kapitlet kommer ut senare ikväll. PUSS PÅ ER!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Allting förändrats när han lämnar hemstaden för att uppfylla sina drömmar. Han gav henne ett löfte som innebar meningar han inte kunde hålla. Han gav löften om att han aldrig skulle glömma henne eller sluta älska henne. Jess, hennes bästavän som räddade henne från att gå under totalt, gjorde allting till det normala. Hon gick vidare och kunde gå upp ur sängen. Är allting verkligen helt normalt? Är allting verkligen som ingenting hänt?




RSS 2.0